طرز تهيه پاي ريواس
سلام چه خبر -وبی متفاوت ومتنوع و بروز
تاریخ : 22 / 1 / 1390برچسب: طرز تهيه پاي ريواس,
نویسنده : سروش

طرز تهيه پاي ريواس

مواد لازم براي خمير پاي:

آرد كيك= يك ليوان
نمك = يك هشتم قاشق مرباخوري
كره سرد=يك سوم ليوان
آب يخ= ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري

مواد داخل پاي:

آرد كيك= يك سوم ليوان
شكر= يك و يك چهارم ليوان
گردوي خردشده= يك سوم ليوان (در صورت دلخواه)
دارچين= نصف قاشق مرباخوري
جوز هندي=يك چهارم قاشق مرباخوري
ريواس تازه خرد شده= ۴ليوان

موادلازم براي روي پاي:

آرد كيك= يك ليوان
شكر= دو سوم ليوان
كره سرد= نصف ليوان

طرز تهيه:

فر را روي حرارت ۲۰۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

يك ليوان آرد و نمك را مخلوط كنيد و يك سوم ليوان كره سرد را با چنگال به آرد اضافه كنيد و هم بزنيد تا به شكل خرده نان درآيد.

آب به اندازه اي اضافه كنيد كه خمير خيس شود.

خمير را به شكل توپ درآوريد و روي سطح آغشته به آرد بازكنيد سپس روي قالب مناسب پهن كنيد و محكم به كناره هاي ظرف فشار دهيد خميري كه از لبه قالب اضافه آمده را ببريد.

خمير پاي را كنار بگذاريد.

همه مواد داخل پاي را باهم خوب مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد.

مواد روي پاي را باهم مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان در بيايد، سپس روي پاي بريزيد.

لبه پاي را با كاغذ آلومينيومي بپوشانيد و به مدت يك ساعت تا زماني كه روي آن طلايي و مواد داخل آن شروع به جوشيدن كند در فر قرار دهيد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
آخرین مطالب